Välkommen

Välkommen till Björnes blogg!

söndag 16 september 2012

Valpvakt

Igår var vi valpvakt åt Atlas i några timmar. En riktigt söt kille som tycker om att pussas!

Fick låna ett av Björnes ben att knapra på, det var gott.
Lånade även Björnes rep, det var skoj må ni tro!
Tjihoo!
Björne var inte helt förtjust över tillskottet. "Vad sjutton matte."
Åååhh...jag tänker inte röra mig ur fläcken, å där med basta.
Även om inte Björne var så lycklig så tyckte matte att det var roligt med valpbesök :) Tänk att Björne har varit en sådan liten skrutt!

5 kommentarer:

  1. haha det ser verkl ut som atlas kände sig hemma i alla fall. vad bra, vi lånar er snart, mest för tränings skull. hund möten- och koppelträning!!! vill ni ha hjälp i framtiden ställer vi alltid upp. tusen tack!
    Elena & Rubin

    SvaraRadera
  2. Ja oh ja! :) Riktigt trygg å härlig kille. Det tycker jag att ni ska göra, kanske gå en lite längre sväng framöver. Det tackar vi för, och Atlas är så välkommen!

    SvaraRadera
  3. Hälsa Björne att han kan få en likadan lillebror till våren :-) eller en syster det kanske är mer poppis:-)

    SvaraRadera
  4. ja det låter som något, vore kul om de kunde omgås nån dag utan börnes surminer ;) han e såååå söt.atlas behöver sättas på plats av nån med så han inte bara träffar yngre små valpskott. björne får gärna hälsa på honom här hemma med, så atlas får öva på att nån annan vovve besöker hans hem. =)

    vi har 2 grindar :) de kan va i olika rum om nöden kräver haha.... hälsa honom söt björne! har läst lite i bloggen, visste inte att björne bloggen fanns förrän idag.så fin e han va.!

    SvaraRadera
  5. Åh, ja Björne skulle inte ha något emot en lillasyster! Eller en mycket liten lillebror kanske ;)

    Haha, ja lite lek är nog på plats. Tror att det är en hel del hormoner på gång där dock, är nog därför Björne är så tveksam. Det vore bra om de fick umgås lite mer iaf! Vi kommer gärna och hälsar på :)

    SvaraRadera