Välkommen

Välkommen till Björnes blogg!

fredag 16 december 2011

Skadad björn

Idag är det synd om Björne. Igår märkte jag att han haltade med ena framtassen. Det blev mycket sämre framåt kvällen och under natten blev det ännu värre. I morse var han ordentligt svullen och det såg inte alls roligt ut. Han ville då knappt stödja på tassen överhuvudtaget och det var med nöd och näppe vi tog oss ut för en liten rastning.

Efter veterinärbesöket fick vi veta att han förmodligen har trampat på något som nu sitter i tassen, mellan trampdynorna och har skapat en ilsken infektion. Veterinären ville inte öppna upp tassen nu, utan vi fick recept för att dämpa infektionen till att börja med, sedan får vi se om det som skadat tassen kommer ut av sig själv eller om vi måste åka tillbaka nästa vecka. Så det blir en väldigt halt Björne i helgen :( Stackars Björne som älskar helgbus.

Eftersom vi inte gick på någon kvällspromenad igår kväll så tänkte jag öva lite lydnad inomhus i vart fall. Björne kämpade tappert med massor av vilja i blicken, men han haltade så illa att jag inte hade hjärta att fortsätta. Inte ens lite mental stimulans blev det, tråkigt värre tyckte Björne...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar