Välkommen

Välkommen till Björnes blogg!

söndag 17 april 2011

Björnes första Certifikat!

Idag var det äntligen dags. Björne rockade på utställningen i Västerås och kammade hem sitt första Cert! :D Snyggaste Björne! KV1, KKL1, CK, BH3 & CERT, riktigt roligt och massor av fina rosetter blev det!


Han var hur duktig som helst. Stod fint och stilla när domaren kände på honom och stod bra under visningen. Sprang vackert gjorde han också, men det gör han ju alltid ;) Trots det så var golvet riktigt dåligt och halt, men Björne sprang så stiligt ändå.


Lite trött var han faktiskt, vi hade ju haft värsta röjardagen innan, med lydnadsträning, fotbollsmatch, race med Aya osv... 

Så skönt att vi har kommit någonvart efter all träning både på att stå och tittas på :)

Han stod nääästan hela tiden. Han satte sig och lade sig en gång medan vi väntade, men det kan man faktiskt få göra.

Snyggaste rumpan såklart ;)
Domaren var väldigt lugn och avslappnad, det tycker vi mycket om.

Han var jätteduktig här också, det känns att vi har övat för han är inte lika spattig.

Han var dock väldigt bestämd över att titta bort från domaren, det måste ha varit något himla intressant där borta för huvudet satt som berget...
Oj oj, nu blir det trångt på rosettväggen:


Efter Björnes superprestation följde vi med ut till Tungelsta och hade det skönt i vårsolen. Björne fick ett gott ben (högst välförtjänt!) och myste på tomten med de andra vovvarna.


En promenad senare så var han faktiskt väldigt trött och belåten. Han låg ute på verandan, vaktade och hade det skönt. Han var inte så intresserad av en rosettfotografering, så han slapp :)

Trött och nöjd efter en lång och händelserik helg. Nu blir det inte så dumt med en vilarmåndag imorgon :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar