Välkommen

Välkommen till Björnes blogg!

fredag 22 april 2011

Citybjörn

Idag åkte Björne och matte på värsta utflykten! In till centralen, fullt med folk på pendeln, nån gubbe hoppade på oss så Björne sa åt han att lägga av...sen klarade vi oss ända in. Där låg Björne så fint och väntade tills matte gick fram till nån person (Madeleine) och en lustig, lång och hårig hund (Loke)! Ojojoj vad han var rolig, Björne kunde knappt hålla sig i skinnet, så rolig var han :D För att lätta på trycket började vi vår färd och tog tunnelbanan till Gärdet. Där fick Björne äntligen leka med den skojiga hunden, weeeee!

Loke på tåget, jag förstår att Björne tyckte han verkade vara en kul filur :)

Man ska inte låta sig luras av de korta benen!
Nej det var en riktigt tuff krabat!

Kul, tyckte Björne!
Det bjöds på hundkex!
 Efter att ha låtit vovvarna springa av sig lite på det gröna, gick vi till hundcaféet Himmelska Hundar och köpte fika. Vi fick låna filtar så vi kunde sitta ute i det fina vädret. Några hundsnurrar senare hade givetvis mattes smoothie vält. Det var inte alls meningen sa Björne och började glatt slörpa i sig ;)

Björne blev lite irriterad på att Loke närmade sig matte när hon åt sin macka...Björne sa åt han att låta bli, men han skuttade bara glatt vidare :)

Fast om du har något gott till en björn, så tackar han inte nej!

Rulla i gräset é sköööönt, oj vad det rullades.
Sluta fota, börja rulla!
Ok kompis, du tar den högra så tar jag den vänstra...
Ja, det skuttade runt en del småhundar som vanligt. Det var ingen som vågade sig särskilt nära dock. Tur för dem, sa Björne...

Efter fikat tog vi oss en ordentlig promenad från Karlaplan till Centralen, där vi tog pendeln hem igen. Det var nån som vågade sätta sig i vår fyra på tåget! Det har nog aldrig hänt sedan Björne var en liten plutt. Björne låg ner och märkte först inget, sen började han snuffla runt när han märkte att det var någon annans fötter där nere :D Då ploppade han upp och inspekterade personen i fråga, men han var ok, för matte pratade ju med han. Ja, han fick t.o.m. klappa Björne lite på huvudet, det ni!

Efter tågresan möttes vi upp av husse på perrongen. Oj, vad mycket Björne hade att berätta! Vi gick hem och satte oss på balkongen så att Björne kunde gosa och berätta i lugn och ro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar