Välkommen

Välkommen till Björnes blogg!

söndag 4 september 2011

Stockholms hunddag

Idag for Björne in till stan med matte, mattes pappa och Björnes syster Bianca för att se om det hände något kul i Kungsträdgården på Stockholms Hunddag. Det gjorde det!

Höh
Duktig björn var duktig! Vi passade på att träna lite lätta lydnadsgrejor såklart, störningsmiljö ftw :)

Bianca

Fler söta tjejer, men ingen man fick leka med :(
 RACC var på plats! Kul att träffa fler CC's, särskilt kul är det att träffa corsotjejer tycker Björne. Matte fick hålla emot några exalterade björnryck, sedan lugnade han ner sig. En cool corsokille fanns också på plats, men det var inte lika intressant tyckte Björne.

Också en söt tjej tyckte Björne, men hon arbetade ju faktiskt.
Vi anmälde oss till "Känn din hund" och fick då genomgå en fysisk och mental besiktning av kunnig person. Finemang sa Björne, han tackar aldrig nej till lite uppmärksamhet så länge det är från trevliga personer ;) Hon tyckte iaf att Björne var i utmärkt skick och visade prima tillgänglighet under kontrollen. Bra hull, öron, tassar, rörelser, lite tandsten men det var allt. Blir mer regelbunden tandborstning med andra ord, tycker säkert Björne jättemycket om :P Hon tyckte det märktes att han bara är två år gammal och sade att han har en del kvar att växa under ett par år till, det gällde även hans rörelser som hon tyckte var lite lösa men typiskt för åldern. Lille-skruttbjörn :)


Rosett fick vi! Gul-blå minsann, sådana gillar vi ;)


Å diplom, samt ett första hjälpen kit. Inte för att jag skulle veta hur jag skulle använda det däri men ändå! :]

Mattes pappa bjöd på korv innan vi begav oss hemåt igen, det satt fint minsann. Nu snusas det gott här hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar